Lauluväljakul algas töömess

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töömess lauluväljakul.
Töömess lauluväljakul. Foto: Mihkel Maripuu

Lauluväljakul kestab täna kuni kella 16 linnavalitsuse organiseeritud tööturu ja ettevõtluse kontaktmess «Tallinn töötab 2011», millest osavõtt on külastajatele tasuta.


Enne messi avamist kell 10 oli ukse taga mõnekümne meetri pikkune järjekord, aga varasemate aastatega võrreldes on rahvast oluliselt vähem.

Töö käib kahel korrusel, inimesi tuleb järjest juurde. Kolmandat korda toimuva messi eesmärgiks on luua ettevõtjatele, tööd otsivatele ning tööturule sisenevatele inimestele võimalus kontaktide vahetamiseks, nõustamise ja kasuliku info saamiseks ning koostöösuhete loomiseks. Messil vahendatakse töökohti nii Eestis kui välismaal, pakutakse vajalikku nõustamist ja informatsiooni töökoha leidmiseks, ümber- ja täiendõppe võimalusi, toimuvad erinevad seminarid jne.

Tööpakkujaid on vähemalt poolsada. Esindatud on Tallinna Autobussikoondis, Trammi- ja Trollikoondis, Tallink Takso, G4S Eesti, Adelan Prügiveod, Express Post, linnaosade valitsused, ISS Eesti, Lasnamäe Mehaanikakool ja paljud teised.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles