Reformierakond Tallinna TV saadetes ei osale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna TV läheb eetrisse Solarise keskusest.
Tallinna TV läheb eetrisse Solarise keskusest. Foto: Toomas Huik


Tallinna linnavolikogu Reformierakonna fraktsiooni esimees Õnne Pillak kinnitas, et reformierakondlased Tallinna TV saadetes osalema ei hakka. Pillaku sõnul on ettepanek Tallinna TVs opositsiooniga volikogu teemasid arutada otsitud põhjus, kuidas oma eetrit täita.

«Reformierakonna fraktsiooni liikmed on saanud siiani oma sõnumeid edukalt linlasteni viia läbi erameedia ja inimestega otse suheldes. Seni ei ole me Tallinna televisiooni teenuseid kasutanud ning ma ei näe selleks mingit vajadust ka tulevikus,» selgitas Pillak, lisades, et saatesse kutsumise asemel võiks linnavalitsus hakata ette valmistama Tallinna televisiooni sulgemist.

Reformierakonna fraktsioon on ka varem keeldunud Tallinna televisiooniga koostööst ning on seisukohal, et munitsipaaltelekanal tuleks sulgeda ning sellest vabanev raha suunata lasteaedade investeeringuteks.

Tallinna televisioon saatis volikogu opositsioonierakondadele kutse osalemaks saates Pealinna Pead, kus käsitletaks Tallinna linnavolikogus päevakorras olevaid teemasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles