Mupo asejuhti süüdistatakse joobnuna auto juhtimises

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Politsei pidas eile hilisõhtul Tallinnas Järvevana teel kinni auto, mille roolis olnud munitsipaalpolitsei asejuht Margo Reiska oli väidetavalt alkoholi tarvitanud.

«See juhtum leidis aset ja mina oma esialgsed väited ütlesin seal ära ka,» kinnitas mupo asejuht Margo Reiska Postimehele. Mees ei osanud öelda, kui suurt joovet politsei alkomeeter näitas. «See (politsei alkomeeter – toim) näitas null koma millegagi,» selgitas Reiska. Ta rääkis, et pakkus politseile võimalust minna haiglasse joovet tuvastama, kuid talle kinnitati, et sel pole mingit tähtsust. Haiglasse Reiska eile ei läinudki, kuid kinnitas, et pole alkoholi tarvitanud. «Kui ma oleksin teadnud, et ma olen alkohoolseid jooke tarvitanud, siis ma poleks sõitma üldse läinudki,» ütles Reiska. Mupo asejuhi sõnul on tal 15 päeva aega politsei otsuse vaidlustamiseks, tõendite ja vastulausete esitamiseks ning tal on plaanis seda ka kindlasti teha. Täna hommikul vestles Reiskaga ka tema otsene ülemus mupo juht Monica Rand ning seda vestlust jätkatakse homme.

«Eestis kehtib nulltolerants ja seda enam kõrgetemate ametnike suhtes,» ütles munitsipaalpolitseid juhtiv Tallinna abilinnapea Kalle Klandorf. «Kuna ta on kõrgem ametnik, siis meie teed lähevad lahku,» lisas Klandorf. Aselinnapea sõnul kohtub ta homme hommikul Margo Reiskaga.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles