Oravate maailmavaade ei haakunud sügislaadaga

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiine sügislaat.
Kristiine sügislaat. Foto: Uwe Gnadenteich

Reformierakonna esindajad tahtsid täna toimunud Kristiine sügislaadal tutvustada erakonna maailmavaadet, kuid ei saanud selleks luba.


Keeldumise peale esitas Reformierakonna Tallinna piirkonna juhatuse liige Õnne Pillak linnaosa valitsusele teabenõude, milles palus viidata äraütlemise aluseks olevatele õigusaktidele.

«Tulenevalt Tallinna põhimääruse § 88 lg 1, punktide 9 ja 11, on linnaosa pädevuses oma haldusterritooriumil kultuuri ja vaba aja veetmise korraldamine. Tuginedes mainitud määrusele, on Kristiine Linnaosa Valitsus saanud avaliku ürituse loa nr 404, mille kohaselt korraldab viimane Tondimõisa pargis 17.09.2011, aadressil Nõmme tee 107, Kristiine sügislaada 2011, mis on orienteeritud aiandus- ja mesindushuvilistele.
Vastavalt Teie poolt 31.08.2011 saadetud e-mailile, oleks Eesti Reformierakonnal plaanis, mainitud üritusel erakonna maailmavaate tutvustamine. Paraku aga selline tegevus ei haaku Kristiine sügislaada kontseptsiooni ja eesmärgiga,» põhjendas linnaosa haldussekretär Martin Gasman keeldumist.

Tänasel laadal olid lisaks käsitööesemete ning toidukaupadega kauplejatele väljas ka munitsipaalpolitsei esindus ja üks kinnisvarabüroo, kuid parteipropagandat seal ei tehtud.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles