Linna aasta sponsorid aitasid lastehaiglat ja loomaaeda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Tallinn kuulutab aasta sponsoriteks Tiiu Madissoni ja EMT, sest nad on tänavu kõige enam linna asutusele või sihtasutusele annetanud.

Tiiu Madisson toetas tänavu 100 000 krooniga loomaaeda müügipaviljoni ehitamist, selgub  linnavalitsuse korralduse seletuskirjast.

AS EMT on annetanud linnaasutustele kokku ligi 1,5 miljonit krooni. Sellest anti Sihtasutusele Tallinna Lastehaigla üle 1 miljoni krooni, millega toetati operatsioonilaua ostmist ning nõuandetelefoni «Lastearst kuuleb» ülalpidamist. Samuti toetas firma Birgitta festivali läbiviimist ning andis tasuta kõnekaarte maleva noortele ja rühmajuhtidele omavaheliseks suhtlemiseks.

Linnavalitsus annab ka üle kaks pikaajalise sponsori tiitlit nendele, kes on linna hõbe- või kuldsponsorid olnud viiel aastal, tiitlid saavad eraisikuna Tiit Kõuhkna ning juriidilise isikuna TV3.

Tiit Kõuhkna on annetas tänavu Sihtasutusele Tallinna Lastehaigla 60 000 krooni, mille eest maksti preemiad lastehaigla parimale arstile, noorarstile, õele ja noorõele.

Lisaks nimetatakse 22 kuld- ning 21 hõbesponsorit.

Kokku annetasid füüsilised isikud tänavu linnaasutustele 260 000 krooni ning juriidilised isikud rahas 6,1 miljonit krooni, mitterahalisi kingitusi tehti 7,8 miljoni krooni väärtuses.

Tallinn tunnustab linna toetajaid iga-aastasel linnarahvale korraldataval jõuluüritusel üle antavate tunnistuste ja tänukirjadega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles