Kodutud peavad Tammsaare pargis sügispidu

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodutute sügispidu Tammsaare pargis.
Kodutute sügispidu Tammsaare pargis. Foto: Toomas Huik / Postimees

Täna õhtul korraldavad Tallinna Sotsiaaltöö Keskus ja Eesti Akadeemiline Sotsiaalturva Ühing Tallinnas Tammsaare pargis kodututele traditsioonilise teavitus-meelelahutusliku ürituse «Teisel pool koduläve».

Ühtlasi tähistatakse üritusega Euroopa vabatahtlikkuse aastat 2011.

Oma teenuseid tutvustavad vabatahtlikud organisatsioonid MTÜ Tallinna Hoolekande Keskus, OÜ Koduõde, MTÜ Päästearmee Eestis, MTÜ Convictus, Toidupank, Spunk, Aidsi Tugikeskus, MTÜ Pealinna Abikeskus, RK Elu ja Ida- Tallinna Keskhaigla.

«Avalikus linnaruumis toimuv sotsiaalteemaline õhtu on hoolivuse märgiks kõigi oma kodanike suhtes, sõltumata nende sotsiaalsest staatusest,» märkis Tallinna Sotsiaaltöö Keskuse direktor Kersti Põldemaa, kes korraldab sedalaadi üritust juba kuuendat korda.

«Meie  ürituse eesmärk on anda võimalus kõrvaletõrjututele ja heitunud inimestele tunda end linna populaarses paigas teistega võrdsetena. Kutsun ka seekord linnakodanikke osalema, et üheskoos pöörata suuremat tähelepanu kodutusele kui vaesuse ja sotsiaalse tõrjutuse äärmuslikule  vormile,» ütles Põldemaa.

Pargiüritusel pakutakse toidupoolist ja sponsorfirmade kingitusi, meelelahutuseks esinevad muusikud Erich Krieger, Boriss Lehtlaan, Sergei Maasin ja Are Jaama ning Desire’ tantsutüdrukud.

Üritus toimub Tammsaare pargis täna kell 18-21.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles