Kaitsepolitsei krundil käivad ehitustööd

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaitsepolitsei õuel käivad ehitustööd.
Kaitsepolitsei õuel käivad ehitustööd. Foto: Toomas Huik/Postimees

Tallinnas Endla tänaval kõndijate tähelepanu on äratanud agar lammutustegevus kaitsepolitsei krundil. KAPO kinnitusel tehakse renoveerimistöid, et tööruume nüüdisajastada.

Kaitsepolitsei pressiesindaja Harrys Puusepa sõnul lammutati nende krundil olev hoone, kuna see ei olnud kasutuskõlblik ja oli osaliselt varisemisohtlik. Enne lammutamist oli hoone pikka aega tühjana seisnud. Küsimusele, mis nüüdseks juba kadunud hoone asemele tuleb, vastas Puusepp, et «kuni käsilolevate tööde lõpuni on esialgu ala kasutusel ehitusplatsina ning seejärel parklana.»

Ehitusplatsi läheb aga vaja, kuna kaitsepolitseis on käimas renoveerimistööd, et muuta mõned tööruumid rohkem tänapäeva tingimustele vastavaks. Ehitustööd saavad uudishimulikud Puusepa sõnul jälgida kevadeni.

Kaitsepolitsei esindaja ei soovinud vastata osadele küsimustele, nagu näiteks kui suur on tööde maksumus ja kes uut hoonet ehitab, «kuna liigne detailsus julgeolekuasutuse infrastruktuuriga seonduva kirjeldamisel seadusega pandud eesmärkide täitmisele paraku just kaasa ei aita.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles