Sotsid tahavad külmutada Tallinna volikogu liikmete hüvitise

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaak Juske.
Jaak Juske. Foto: SDE.

Sotsiaaldemokraatide hinnangul tuleb Tallinna volikogu liikmete poole keskmise palgani küündiv igakuine hüvitis külmutada.

Tallinna sotsiaaldemokraatide esimehe Jaak Juske sõnul on riigikogu otsustanud külmutada nii enda kui kõrgemate riigiametnike palgad, märkis partei oma pressiteates.

«Samal ajal plaanib aga Tallinna linn tõsta nii linnavalitsuse kui volikogu liikmete tasusid, mis neelab pingelisest linnaeelarvest järgmisel aastal mitu miljonit krooni,» sõbas Juske.

Linnavolikogu liikmete hüvitise külmutamise korral ei tooks volikogu koosseisu plaanitav suurendamine linnale kaasa lisakulutusi.

«Külmutamisotsus sõltub aga Keskerakonnast, kel volikogus täna absoluutne enamus. On rõõm, et mitmed keskerakondlased, näiteks Evelyn Sepp on viimastel päevadel probleemile tähelepanu pööranud. Nii on lootust, et hüvitis uuel aastal ei tõuse,» ütles Juske.

Linnavolikogu liikme hüvitis tõuseb iga aasta 1. märtsil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles