Keskkonnafestivali naelaks on perepäev Vabaduse väljakul

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elektriauto Mitsubishi i-MiEv.
Elektriauto Mitsubishi i-MiEv. Foto: Laura Oks

15.-17. septembrini toimub Tallinnas ja Tartus  kolmepäevane keskkonnafestival Rohevik, mis tipneb laupäeval, 17. septembril Tallinnas Vabaduse väljakul toimuva perepäevaga  «Meie tulevik – elektrisõidukid», kus kõigil huvilistel on võimalik osa saada suurimast elektriautode esitlusest.


Keskkonnafestivali Rohevik avapäeval, 15. septembril, toimub Tartus rahvusvaheline konverents «Kaasaegsed ökolinnad», vahendas Raepress.

Reedel, 16. septembril jätkub Rohevik konverentsiga Tallinnas, kus on teemadeks tuuleenergia arendamine, väiksemate kogukondade võimalused uute säästlike energialahenduste kasutuselevõtuks, rohelise majanduse rahastamisskeemid ja elektritranspordi areng. Konverentsi avavad Soome keskkonnaminister Ville Niinistö, riigikogu majanduskomisjoni esimees Kaja Kallas ning Tallinna abilinnapea Arvo Sarapuu.

Laupäeval, 17. septembril kell 12 algavad keskkonnafestivali Rohevik üritused Tallinnas Vabaduse väljakul, kus toimub keskkonnateemaline perepäev «Meie tulevik – elektrisõidukid». Esitlusele tulevad Tesla, JonElis, Mitsubishi, ERA, Peugeot, Pobeda, Fiat, Toyota, Citroën, Nissan ja Volkswagen.

Toimuvad võistlused ja mängud lastele, tutvustatakse elektriautode laadimist, EL-i keskkonnapoliitikat, KredEx räägib elektriauto ostutoetusest ja samas saab ka elektriautoga proovisõitu teha.

Täpsemalt teavet saab keskkonnafestivali kodulehelt.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles