Maardus jäi laps joobes juhi auto alla

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Täna lõuna ajal juhtus Maardu linnas liiklusõnnetus, kus joobes juhi auto alla jäi 7-aastane poiss.

Kella 12.20 ajal juhtunud õnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel, vahendas politsei- ja piirivalveameti (PPA) pressiesindaja.

Esialgsetel andmetel jooksis laps teele ning sai löögi 28-aastase alkoholijoobes Andrei juhitud sõiduautolt Mercedes Benz. Vigastada saanud poiss viidi haiglasse.

Politsei tuletab autojuhtidele meelde, et suvepuhkuse järel on lapsed liikluses tagasi. See peaks autojuhid eriliselt ettevaatlikuks tegema, kuna lapsi on tänavapildis keerulisem märgata ning nad võivad käituda ettearvamatult. Alkoholi tarvitanuna rooli istumine on aga täiesti lubamatu, kuna see on ohtlik nii juhile endale kui ka kõigile teistele liikluses osalejatele.

Selle aasta septembris on liikluses viga saanud kaheksa alla 18-aastast last. Neist neli olid jalakäijad, kaks jalgratturid, üks mopeedijuht ning teine mopeedil kaasreisija.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles