Rahvusraamatukogu võõrustab viis päeva kestvat raamatulaata

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Langovits

Rahvusraamatukogus algab homme viis päeva kestev kirjastuste raamatumüük, samuti tutvustatakse raamatuid ning peetakse maha kirjandusfoorum.

Fuajees ja peanäitusesaalis toimuv enam kui 60 Eesti kirjastuse suur raamatumüük on homme avatud kella 12-20, kolmapäevast reedeni 10-20 ning laupäeval 12-18, teatas rahvusraamatukogu.

Lisaks rikkalikele raamatulettidele ilmestavad rahvusraamatukogu traditsioonilist jõulukuu raamatunädalat ka näitusetutvustused, raamatuesitlused ning 12. ja 13. detsembril toimuv kirjandusfoorum «Paabeli raamatukogu».

Teisipäevast reedeni kell 16 tutvustatakse rahvusraamatukogu näitust «Riigiraamatukogu haruldused. Raamatud aastatest 1918-1940».

Raamatutest esitletakse neljapäeval Karel Čapeki «Aedniku aastat» ja Liis Klaari «Mulgivanaema meekooki». Reedel on esitlusel Viktor Vassiljevi «Talvised pühade jutud» ning toimub Jaanus Järva fotoraamatu autogrammitund. Laupäeval esitletakse Kätlin Vainola raamatut «Kelli - peaaegu haldjas».

Reedel ja laupäeval väikeses konverentsisaalis toimuv «Paabeli raamatukogu» kannab tänavu alapealkirja «Kirjandus - häälekas alistumine?».

Reedel esinevad Karl Martin Sinijärv, Andrei Hvostov, Peeter Helme, Juhani Salokannel, Rein Veidemann, Siim Aimla, Andrus Kivirähk, Mart Juur ja Jürgen Rooste ning laupäeval Krista Kaer, Toomas Paul, Arne Merilai, Jaak Urmet, Juku-Kalle Raid, Merike Taal, Sirje Helme, Hardo Pajula, Taavi Eelmaa ja Karl Martin Sinijärv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles