Järveotsa kooli emad õmblesid klassivormi

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järveotsa gümnaasiumi 2.b klassi õpilased oma klassi vormiriietuses. Esireas õpetaja Rita Laur-Reinumägi, tagareas lapsevanemad, kelle eestvedamisel klassivorm ideest reaalsuseks muutus.
Järveotsa gümnaasiumi 2.b klassi õpilased oma klassi vormiriietuses. Esireas õpetaja Rita Laur-Reinumägi, tagareas lapsevanemad, kelle eestvedamisel klassivorm ideest reaalsuseks muutus. Foto: Raivo Juurak/Õpetajate Leht

Tänavu kevadel õmblesid Järveotsa gümnaasiumi kaks lapsevanemat 2. klassis käivatele lastele koolivormi, kirjutab Õpetajate Leht.

Järveotsa Gümnaasiumi klassiõpetaja Rita Laur-Reinumäe sõnul tuli kevadel lastevanematega jutuks ühtse klassivormi tegemine.

Maikuu koosolekuks olid ühel lapsevanemal valmis klassivormi kavandid ning valituks osutusid pluus, vest ja seelik tüdrukutel, poistel vest ja pluus.

Vormid õmblesid valmis kahe lapse vanemad. «Iga lapsevanem võttis juuli viimasel nädalal nendega ühendust ja nii saigi kõik esimeseks septembriks valmis.

Nüüd kannan ka ise uhkusega samasugusest kangast õmmeldud seelikut,» kirjutab õpetaja.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles