Lennusadamast leiti pommid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennukipomm.
Lennukipomm. Foto: Mihkel Maripuu

Täna hommikul Lennusadamas vesilennukite angaaride lähedal kaevetööde käigus lagedale ilmunud neli lennukipommi on päästeameti demineerijad praeguseks ajaks sadamast minema toimetanud.

Päästeameti pressiesindaja Reimo Raja kinnitas Postimees.ee`le, et täna hommikul tuli kaevetööde käigus Lennusadama sissepääsu lähedal maast välja neli lennukipommi. Politsei ja päästeameti demineerijad võtsid sündmuskoha valve alla.

Ühe pommi vedasid demineerijad juba keskpäevaks minema, teised kolm on praeguseks samuti sadama territooriumilt ära viidud. Raja ei osanud öelda, kas need kõik on juba ka kahjutuks tehtud.

Meremuuseumi direktor Urmas Dresen ütles, et tema isiklikult täna leitud pomme ei näinud. Küll teadis ta ütelda, et ka nädal aega tagasi tuli samas piirkonnas kaevetööde käigus välja kaks pommi, mis hilisemal uurimisel osutusid tühjadeks kestadeks.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles