Tanklavargad vägivallatsesid töötaja kallal

Merike Teder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

G4S pidas ööl vastu neljapäeva Tallinnas kinni ja andis politseile üle noormehe, kes tuli koos kaaslasega tanklasse vargile ja vägivallatses tankla töötaja kallal.

Veidi pärast südaööd tulid ühte Tallinnas asuva tankla poodi kaks silmanähtavalt purjus noormeest. Üks noorukitest hüppas leti taha, haaras närimiskummi ja ajalehti. Teine varastas müügisaalist toidukaupu.

Varguse toimepanemisse sekkus naismüüja, keda vargad lõid näkku. Sündmust nägi omakorda pealt tanklas valvesüsteeme parandanud G4Si tehnik, kes teavitas juhtunust G4Si juhtimiskeskust ja läks müüjale appi. Noormehed ründasid ka tehnikut ja põgenesid.

Sündmuskohale saadetud patrullekipaažid alustasid ümbruskonnas ründajate otsimist. Üks turvatöötajatest märkas peagi läheduses asuva kooli juures noormehi, kelle välimus vastas tanklatöötajalt ja tehnikult saadud kirjeldusele. Ühel noorukitest õnnestus põgeneda, kuid teine, kinnipidamisel taas vägivaldseks muutunud noormees, pandi raudus käsi politseid ootama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles