Tallinn korraldab taas töömessi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töötute hordid Tallinnas mullu toimunud töömessil.
Töötute hordid Tallinnas mullu toimunud töömessil. Foto: Liis Treimann

Tallinn korraldab kolmandat aastat lauluväljakul tööturu ja ettevõtluse kontaktmessi, mis toimub 20. septembril kella 10-16 ja on kõigile külastajatele tasuta.

Tallinna abilinnapea Arvo Sarapuu sõnul on juba kolmandat korda toimuva messi eesmärgiks luua ettevõtjatele, tööd otsivatele ning tööturule sisenevatele inimestele võimalus kontaktide vahetamiseks, nõustamise ja kasuliku info saamiseks ning koostöösuhete loomiseks.

«Antud messi ei maksa segamini ajada teise Tallinna korraldatava kontaktüritusega – tööbörsiga, kus valdavalt pakutakse sotsiaalseid töökohti. «Tallinn töötab» messi näol on tegemist aga ainulaadse töömessiga Eestis, sest teisi sellelaadseid üritusi ei toimu ning eelnimetatud messil pakutakse valdavalt töökohti just erasektoris ja välismaal,» selgitas Sarapuu.

Messile on oodatud kõik ettevõtjad, mittetulundusühingud ning avaliku sektori esindajad, kes pakuvad, vahendavad või loovad uusi töökohti  või korraldavad asjakohast ümber- ning täiendõpet. Samas pakutakse messil koostöös avaliku- ja mittetulundussektoriga ettevõtluse, tööõiguse ja tööhõive alast teavitamist ning nõustamist nii ettevõtetele kui üksikisikutele.

Eelmisel aastal külastas töömessi üle 3500 külastaja. Eksponente osales üle 50, neist 23 pakkus või vahendas töökohti Eestis ning kuus vahendas töökohti väljapoole Eestit. Asjakohast täiend- ja ümberõpet pakkus kokku 18 ning ettevõtluse, tööõiguse ja tööhõivealast teavitamist ja nõustamist pakkus kokku 20 eksponenti.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles