Karin Tammemägi: loomulikult ei nõustu ma esitatud kahtlustusega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karin Tammemägi.
Karin Tammemägi. Foto: Priit Simson

Põhja-Tallinna linnaosavanem Karin Tammemägi ei nõustu talle esitatud kahtlustusega omastamises, kuna enda väitel ei ole ta midagi niisugust teinud.
 


«Loomulikult ei nõsutu ma esitatud kahtlustusega – mida pole teinud, seda pole teinud,» ütles Tammemägi Postimees.ee`le. «Kirjeldada saab seda olukorda vaid sõnadega naeruväärne.»

Linnaosavanem on kindel, et kaebuse taga on «head» erakonnakaaslased, kellele ta muutus ebamugavaks inimeseks pärast seda, kui asus kontrollima mõne ametniku tegevust vastavalt linnaosa huvidele ja kehtivatele seadustele. Osa neid ametnikke on juba endised ametnikud.

«Nimed, kogutud andmed ja materjalid ning täpsed situatsioonikirjeldused jätan ajaks, mil pean end kohtus kaitsma,» ütles Tammemägi. «Erinevalt «headest» erakonnakaaslastest magan hästi ja tuju on hea. Olen veelgi enam motiveeritud oma tööd jätkama ning kavatsen ka edaspidi võidelda linnaosa vahendite väärkasutuse vastu, olgu siis vastaseks kasvõi ametnikust erakonnakaaslane, kelle selja taga on tipp-poliitikust erakonnakaaslane.»

Kaitsepolitseile soovib Tammemägi jõudu ja põhjalikku uurimist, sest see on ainult tema ja õiguse huvides.

Suve hakul otsis kaitsepolitsei läbi Tammemäe tööruumid ja infokandjad ning nüüdseks on talle esitatud kahtlustus omastamises. Kahtlustuse sisust ei ole Põhja ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Maria-Elisa Tuulik veel nõus lähemalt rääkima, kuna see võib kahjustada pooleliolevat menetlust.

Kapo tähelepanu äratas riigikogu valimistel Keskerakonna nimekirjas kandideerinud Tammemäe valimismeenetele – tema pildiga kalendrid, pastakad ja plakatid – linna poolt eraldatud ja kulutatud raha.

Tammemägi sai Põhja-Tallinna linnaosavanemaks pärast viimaseid kohalike omavalitsuste valimisi 2009. aasta lõpus.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles