Tallinn ähvardab eraparklaid sunnirahaga

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Citypark parkla.
Citypark parkla. Foto: Liis Treimann / Postimees

Tallinna transpordiamet lubab sunniraha rakendamist ja väärteomenetluse alustamist eraparklate suhtes, kui nad ei kõrvalda linna haldusterritooriumilt liiklusmärgisarnaseid parkimisega seotud liiklusväliseid teabevahendeid.

Transpordiamet tegi ettekirjutuse Motocar OÜle, Europargile ja Citypark Eesti OÜle, kelle parklates kasutatavad liiklusvälised teabevahendid on kujult, värvilt või kujunduselt sellised, et neid võidakse pidada liiklusmärgiks, kirjutab Õhtuleht.. Amet juhib tähelepanu asjaolule, et ebaõigesti paigaldatud või eksitav liiklusväline teabevahend võib kaasa tuua liiklusohtliku olukorra.


Arvestades, et eelmine ettekirjutus samas küsimuses oli esitatud tänavu 15. aprillil, tegi transpordiamet ettevõtetele viimase ettekirjutuse teabevahendid kõrvaldada..

Ettekirjutuse täitmata jätmise korral rakendatakse asendustäitmist ja sunniraha ning õigusrikkuja suhtes algatatakse väärteomenetlus.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles