Tallinna linnaosavanem sai kahtlustuse omastamises

Mirjam Mäekivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhja-Tallinna linnaosavanem Karin Tammemägi
Põhja-Tallinna linnaosavanem Karin Tammemägi Foto: Priit Simson

Kui suve hakul otsis kaitsepolitsei läbi Põhja-Tallinna linnaosavanema Karin Tammemägi tööruumid ja infokandjad, siis tänaseks on linnaametnikule esitatud ka kahtlustus omastamises.

Seda kinnitas ERRi uudisteportaalile Põhja ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Maria-Elisa Tuulik, kes märkis samas, et kahtlustuse sisust ei saa paraku veel täpsemalt rääkida, sest see võib menetlust kahjustada.

«Millal asi kohtusse võiks jõuda, on hetkel samuti raske prognoosida,» lisas ta.

Tänavu mais kirjutas Postimees, et kaitsepolitsei otsis linnaraha kasutamise kontrollimiseks läbi Tammemägi tööruumid ja infokandjad. Postimehe andmetel tekitas siis kapo tähelepanu riigikogu valimistel Keskerakonna nimekirjas kandideerinud Tammemägi valimismeenetele – tema pildiga kalendrid, pastakad, plakatid – linna poolt eraldatud ja kulutatud raha.

Tammemägi sai linnaosa vanemaks pärast viimaseid kohalikke valimisi 2009. aasta lõpus. Varem on ta töötanud Loksa linnapeana ja Harju maavalitsuse haridusosakonna juhatajana.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles