Nõmme keelas rallietapi Pääsküla rabas

Urmas Seaver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hetk 2006. aasta Tallinna rallilt, mil võidu pälvisid soomlased Tomi Tuominen ja Sebastian Lindholm.
Hetk 2006. aasta Tallinna rallilt, mil võidu pälvisid soomlased Tomi Tuominen ja Sebastian Lindholm. Foto: Mihkel Maripuu

Traditsioonilise Tallinna ralli eestvedajad tahtsid maikuus korraldada ühe kiiruskatse Pääsküla rabas olevatel teedel, kuid Nõmme linnaosavalitsus ei andnud selleks luba.

Nõmme linnaosa vanema Rainer Vakra sõnul ei saa linnaosa valitsus nõustuda tegevusega, mis rabateid ja sealset keskkonda kahjustada võiks, kirjutasid Nõmme Sõnumid.

«Pääsküla raba näol on tegemist väärtusliku elukeskkonnaga nii taimedele kui ka loomadele ning tulevikus on plaanis raba võtta looduskaitse alla,» märkis Vakra. Ta lisas, et Pääsküla rabateed on hinnatud tervisesportlaste ja loodussõprade seas.

Tallinna ralli on iga-aastane üritus, mis reeglina sõidetakse kevadel ning mullune oli järjekorras juba 25. Tavaliselt on see rahvusvaheline ralli, mille üks kiiruskatse kihutatakse ka Tallinna linnas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles