Tallinna linn kingib kooliteed alustavatele lastele ohutusvestid

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helkurvestides lapsed.
Helkurvestides lapsed. Foto: Joosep Martinson/Õhtuleht

Juba traditsiooniliselt kingib Tallinna linn kõikidele 1. septembril Tallinnas kooliteed alustavatele lastele ohutusvestid, et tõsta laste turvalisust.


«Laste traumatismi poolest on Eesti riik Euroopas esirinnas ja see on tõeliselt häbiväärne esikoht. Lasteaiast välja kasvanud lapsed on eriliselt ohustatud ja turvavestide kinkimine on üks meie linna panustest laste turvalisuse tõstmisel. Loodan, et lapsevanematel piisab vastutust nende kandmist jälgida,» ütles abilinnapea Merike Martinson Raepressi vahendusel.

Sotsiaal- ja tervishoiuamet ostab tänavu 4300 ohutusvesti Nokian Baltic OÜ-lt. Vestid vastavad standardile EN 1150, kaunistuseks kahevärviliselt trükitud Tallinna Tervisekoalitsiooni logo.

Vestide maksumus on kuni 12 126 eurot ja see finantseeritakse Tallinna linna eelarvest. Selle hinna sisse kuulub ka vestide pakkimine kilepakendisse koos tervituskaardiga linnapealt.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles