Jõelähtmel näpati kodunt 134 000 krooni eest asju

Urmas Seaver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lennart Rikk

Jõelähtme vallas Kullamäe külas varastati eile majast 133 600 krooni eest asju ning kuritöö pandi toime ajavahemikul 9-16.45.

Lepiku tänaval asuvast majas läksid varga saagiks teler, sülearvuti, fotoaparaat, käekell, mobiil ja meestejope, teatas Põhja politseiprefektuur.

Tallinnas tungis aga eile õhtul kella 18.30 paiku 47-aastane Aleksandr koos tundmatu meesterahvaga Lootsi tänaval kallale 24-aastasele mehele, kellelt rööviti mobiil, käekell ja rahakott.

Varaline kahju on 3 900 krooni. Kohale saabunud patrull pidas ühe kahtlustatava kinni ning toimetas mehe politseiosakonda.

Esmaspäeva õhtul kella 20.45 ajal tungisid aga kaks tundmatut meest Majaka tänaval kallale 26-aastasele mehele ning röövisid talt rahakoti. Varaline kahju on 36 600 krooni.

Eile päeval kella 13.45 paiku üritas 28-aastane Oleg Viimsi alevikus Randvere tee poest kaupa varastada. Mees peeti kinni ning anti üle politseile. Varaline kahju on umbes 295 krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles