Tallinn alustab telekanalitega kõnelusi saadete ostmiseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telekanalil Kalev Sport näidatakse igakuiselt otsesaadet «Tele-Tallinn»
Telekanalil Kalev Sport näidatakse igakuiselt otsesaadet «Tele-Tallinn» Foto: Peeter Langovits.

Tallinna linnakantselei alustab telekanalitega läbirääkimisi, et osta eetriaega tuleval aastal linnateemaliste saadete edastamiseks.

Linnakantselei meediajuht Georg Pelisaar ütles, et praegu vormistatakse ettepanekuid Tallinna tegevusi tutvustavate saadete ostmiseks ning vastuseid soovitakse kõigilt Eesti suurematelt telekanalitelt.

«Tahame kindlasti jätkata linnasaadetega, kuid millises mahus, millisel kanalil ja kelle juhituna, see kõik on praegu küsimärgi all,» lausus Pelisaar.

«Tundub, et huvi nende vastu vaatajatel on ja linnal on kohustus oma tegevusi tutvustada,» lisas ta.

Pelisaare sõnul ei kavatseta telesaadete tootmiseks ja edastamiseks ette nähtud eelarvesummat oluliselt suurendada. «See jääb enam-vähem samaks, sõltub sellest, millised on telekanalite valmisolekud,» märkis meediajuht. «Päris kindlalt ei saa ma aga väita, kas see jääb 2,5 miljoni või 3 miljoni krooni kanti.»Tänavu kulus Tallinna linnakantselei tellitud raadio- ja telesaadeteks ligi 6,2 miljonit krooni.

Selle aasta lõpuni kehtib linnavalitsusel leping Kalev Meediaga, mille alusel on iga kuu eetris otsesaade linnapea Edgar Savisaarega. Samuti ostab linn neilt kultuuri- ja sporditeemalisi saateid. TV3 liiklussaate üks osa käsitleb Tallinna teede olukorda ja liikluse problemaatikat.

Telekanalilt PBK on linn tellinud saate «Meie Tallinn» ja hommikuprogrammi ning Kuku raadios on igal hommikul ja õhtul eetris linnauudised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles