Tallinna loomaaed tähistab sünnipäeva

Merike Teder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna loomaaia sünnipäev
Tallinna loomaaia sünnipäev Foto: Priit Simson

Tallinna loomaaed saab neljapäeval 72-aastaseks, külastajaid kutsutakse seda tähistama soodushinnaga pileti eest.

Sünnipäeva puhul pääseb loomaaeda 1-eurose piletiga, kuni 7-aastased lapsed ja vanurid alates 70. eluaastast tasuta.

Ekskursioonijuhid tutvustavad loomaaia erinevaid ekspositsioone: röövlinde, kaljukitsi-mägilambaid, Sise-Aasia sõralisi-kabjalisi, värvikirevaid faasaneid, elevante, kiskjalisi.

Keskpäeval saab amuuri leopardi ekspositsiooni juures oma teadmisi proovile panna viktoriinis ja joonistada loomaaiale suur pilt või kirjutada luuletus. Alates kella kolmest vestab juttu ja joonistab Aleksei Turovski.

Tuulikuplatsil avab Juku Mängumaa tõelise laste mängumaa: klotsid, pusled, Zoo-mäng, batuudid, saab lasta teha näomaalinguid ja joonistada.

Tuulikuplatsi laval esinevad kella 17 ajal Viiulikoori Pillipiigad, Bel Canto laste laulustuudio väikesed tantsu- ja laululapsed ning NOVE tantsukooli tantsulapsed.

Lõvide juures aitab paberi värviliseks teha Vunder. Lastele tehakse näomaalinguid, mille eest saadud toetussumma antakse samal päeval kohe üle.

Loomaaias töötavad ka kõik tavapärased tasulised lõbustuskohad, batuudid, karussellid, lasterongid.

Loomaaia kassad on avatud kella 9–19, jalutada võib loomaaias kella 21ni, laste loomaaed on avatud 10–16.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles