Tallinna Pensionäride Seltsing: Tallinna munitsipaalpolitsei on meile vajalik

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna munitsipaalpolitsei auto..
Tallinna munitsipaalpolitsei auto.. Foto: Raigo Pajula.

Tallinna Pensionäride Seltsing leiab, et meedias viimastel päevadel ilmunud kriitika Tallinna munitsipaalpolitsei aadressil on kohatu ja ebaõiglane, sest mupo on kogu linnale vajalik.


Seda enam, et pole välja toodud mitte ühtegi tõsiseltvõetavat argumenti selle ameti vastu ega ka ühtegi alternatiivset lahendust, teatas Tallinna Pensionäride Seltsing.

Näib, et noored reformierakondlased on kaotanud igasuguse reaalsustaju ega arvesta kellegagi peale endi.

Munitsipaalpolitseinikud seisavad igapäevaselt inimeste heaolu eest ning on oma ülesannetega väga hästi toime tulnud. Meie kõigi huvides on, et säiliks piletita sõitjate trahvimine, ohtlikke ja keeruliste ristmikke reguleerimine ning linna heaolu tagamine.

Lisaks on mupo väga suureks ja oluliseks abiks Eesti politseile, kes suure töökoormuse tõttu igale poole ei jõua. Mupo on meile turvalisuse garandiks.

Ilmselge on, et igasugune alternatiiv munitsipaalpolitseile oleks Tallinna linna ja just linnakodanike jaoks märksa kallim ning vähemefektiivsem.

Ei ole ju mõeldav kõiki mupo haldusalasse kuuluvaid ülesandeid erafirmadele suunata. Selline mõte võib-olla meeldiks ärimeestele ja reformikatele, kuid linnaelanike jaoks oleks see väga halb lahendus, sest teenuste maksumus oluliselt tõuseks ja samas nende kvaliteet langeks.

Tallinna Pensionäride Seltsing leiab, et Tallinna munitsipaalpolitsei ameti loomine oli ainuõige otsus. Munitsipaalpolitseinikud teenivad meie kõigi huve ja on muutnud Tallinna märksa turvalisemaks ning meeldivamaks elukohaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles