Algas Suur-Sõjamäe ja Järvevana teed ühendava viadukti ehitus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülemiste liiklussõlme pikkade ootejärjekordade lühendamiseks ehitatakse viadukt, mis hakkab ühendama Suur-Sõjamäe tänavat Järvevana teega.
Ülemiste liiklussõlme pikkade ootejärjekordade lühendamiseks ehitatakse viadukt, mis hakkab ühendama Suur-Sõjamäe tänavat Järvevana teega. Foto: Küllike Rooväli / graafika Ivo Sokka.

Merko Ehitus, Järelpinge Inseneribüroo ja Tallinna Teede AS alustasid täna Tallinnas Suur-Sõjamäe tänavat ja Järvevana teed ühendava viadukti ehitust.

Viadukt rajatakse üle Tartu maantee ristmiku Suur-Sõjamäe tänavalt Järvevana teele.

«Tegemist on ühesuunalise, kahe rajalise, nelja avalise ning 85 meetri pikkuse viaduktiga,» ütles Tallinna abilinnapea Deniss Boroditš linna pressiteenistuse vahendusel.

«Viadukti rajamisega paraneb liikluse läbilaskvus Suur-Sõjamäe tänavalt Järvevana teele ja vasakpööre Tartu maanteele muudetakse peale viadukti valmimist kaherajaliseks,» lisas abilinnapea.

Ehituse maksumus on ligi 40 miljonit krooni ja tööde lõpptähtaeg on 30. september 2009.

Viadukti rajamiseks korraldatud läbirääkimistega riigihankemenetlusele laekus seitse pakkumist, pärast läbirääkimisi esitati kuus korrigeeritud pakkumist. Valituks osutus AS Merko Ehituse, OÜ Järelpinge Inseneribüroo ja Tallinna Teede AS ühispakkumine.

ARHIIV!

Ülemiste viadukti ehitamise riigihanke võitis Merko

Skanska vaidlustas Merko võidu Ülemiste viadukti rajamiseks

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles