Reisija lõi liinibussis katki bussijuhi käeluu

Urmas Seaver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik

Enesevalitsuse kaotanud reisija tungis reede hommikul Tallinnas kallale bussijuhile ning murdis ta käeluu.

Tallinna autobussikoondise suhtekorraldusjuht Sirje Roht ütles, et haiglas viibivale bussijuhile tehti eile operatsioon ning juhtunut uurib politsei.

Vahejuhtum leidis aset reede hommikul kella 8 ajal liini number 44 bussis Hobujaama lõpp-peatuses, kus juhi seletuse kohaselt tungis talle kallale umbes 25-aastane mees.

Juhti rünnanud reisija tuli bussi peale Poska peatusest ning kurtis reisi ajal juhile, et tema kott olevat ukse vahele jäänud.

«Kuna oli hommikune tipptund ja tihe liiklus, palus bussijuht asja selgitamisega oodata Hobujaama lõpp-peatuseni,» kirjeldas Roht juhtunut. Hobujaama peatuses tuli mees uuesti bussijuhi juurde ja rääkimise asemel hoopis ründas ootamatult.»

Roht märkis, et löök tuli juhile nii ootamatult, et ta jõudis enda kaitseks ette tõsta vaid käe ja tugev löök tabas tema käsivart.

Millega löödi, seda juht märgata ei jõudnud, aga tegemist oli raske esemega, mis purustas käeluu, lisas suhtekorraldaja.

Roht rääkis, et lööja tormas kohe bussist välja ja bussijuht talle järele. Juht märkas alles tänaval, et tema käsi on katki ning kutsus siis politsei, lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles