Tänav jäi pargitud auto alt remontimata

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postimees.ee lugeja jäädvustas koduaknast, kuidas teeremontijad pargitud autost kaarega mööda sõitsid ja osa tööd tegemata jätsid.
Postimees.ee lugeja jäädvustas koduaknast, kuidas teeremontijad pargitud autost kaarega mööda sõitsid ja osa tööd tegemata jätsid. Foto: Postimees.ee lugeja

Tatari tänaval tehti eile sõidutee pindamistöid, tänava äärde pargitud autost sõitsid teeremontijad lihtsalt mööda.


Tänavale olid paigaldatud ajutised parkimist keelavad märgid koos teisaldamist lubavate lisatahvlitega, kuid üks auto oli siiski otse töömaale pargitud. Üks tänava elanik tegi oma koduaknast pildi selle kohta, kuidas töömehed keelualale pargitud autost lihtsalt uhke kaarega mööda sõitsid.

Foto autor helistas ka munitsipaalpolitseisse, kuid sealt soovitati tal lihtsalt oma paha tuju kusagil mujal välja elada.

Kommunaalameti juhataja asetäitja Tarmo Sulg ütles, et ta on kursis sellega, et valesti pargitud autod segavad Tatari tänaval teetöid. Ta kinnitas, et see aga ei tohi mingil juhul teetöid segada ning lubas asja täpsemalt uurida.

Pärast asjaolude täpsustamist lisas ta, et tegemist on ajutisele liikluskorraldusele allumatu autojuhiga, kelle sarnased on paraku Tallinnas hooldustööde teostajatele igapäevaselt probleemiks. «Sel korral otsustas remondibrigaad vihmaootuses tööd mitte katkestada ja teha ära niipalju kui võimalik. Kavas on kõnealusele teelõigule seada uuesti parkimispiirang pühapäeval, et siis esmaspäevase päeva jooksul poolelijäänud pindamistöö lõpetada,» lubas Sulg.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles