Nõmme turgu hakkab juhtima Järve keskuse eksjuht

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veel sügisel nägi Nõmme turg nii välja.
Veel sügisel nägi Nõmme turg nii välja. Foto: Toomas Huik

Tallinna linnavalitsus kavatseb oma kolmapäevasel istungil nimetada Nõmme Turu direktoriks keskerakondlase Vello Loki, kes on töötanud varem ka Järve keskuse juhina.

Nõmme turu direktori ametikoha täitmiseks viidi läbi avalik konkurss ning parima kandidaadina valiti välja Vello Lokk, teatas Nõmme linnaosa valitsus.

Loki esmasteks tööülesanneteks on linnaosavalitsuse hallatava Nõmme turu ümberehitustööde korraldamine, müüjatega läbirääkimiste pidamine ning turutegevuse taaskäivitamine järgmise aasta kevadel.

Vello Lokk on lõpetanud Tallinna Pedagoogilise Instituudi aastal 1983. Ta on töötanud aastatel 1999-2002 ASi Silikaat Grupp arendusdirektorina ning 2002-2007 ASi Järve Keskus direktorina. Alates 2007. aasta märtsist oli ta Rotermann Eesti OÜ projektijuht.

1992. aastal Isamaaliitu astunud Lokk vahetas eelmise aasta novembris parteid ja kuulub nüüd äriregistri andmetel Keskerakonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles