Transpordiamet algatas tee-ehitaja suhtes väärteomenetluse

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Randvere tee rekonstrueerimine.
Randvere tee rekonstrueerimine. Foto: Uwe Gnadenteich

Randvere tee rekonstrueerimisel liikluse nõuetekohase korraldamata jätmise tõttu algatas Tallinna transpordiamet AS Teede REV-2 suhtes väärteomenetluse.


Samuti hoiatati AS-i Teede REV-2, et mõistliku aja jooksul puuduste kõrvaldamata jätmisel määratakse ettevõttele sunniraha ning rakendatakse asendustäitmist nõuetekohase liikluskorralduse tagamiseks ettevõtte kulul, teatas Raepress.

Transpordiameti liikluskorralduse osakonna juhataja Talvo Rüütelmaa sõnul jättis AS Teede REV-2 paigaldamata osa ümbersõite ja tänavate sulgemistest informeerivaid liikluskorraldusvahendeid, mis tekitas ebameeldivusi kohalikele elanikele ning segadust kõigile liiklejaile.

«Tänavate rekonstrueerimistöödega kaasnev liiklusskeem kinnitatakse transpordiametis ja liikluskorraldusvahendite nõuetekohane paigaldamine on töövõtja kohustus,» selgitas Rüütelmaa.

Ühtlasi tuletab transpordiamet meelde, et seoses Pärnamäe tee ja Randvere tee ristmiku remondiga suunati liinide nr 38 ja 38a bussid kuni 31. augustini ümbersõidumarsruudile - Pärnamäe tee, Liilia tee ja Randvere tee. Peatus «Mähe aedlinn» on ümbersõidumarsruudil mõlemal suunal Randvere teel, peale Randvere tee ja Liilia tee ristmikku.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles