Mupo suvepäevad bussijäneste elu kergemaks ei tee

Mirjam Mäekivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mupo ametnikud tööpostil.
Mupo ametnikud tööpostil. Foto: Mihkel Maripuu

Keset töönädalat sõitis kolmandik Tallinna munitsipaalpolitsei personalist eile Aegna saarele suvepäevadele, mida on nimetatud ka kahepäevaseks tööalaseks koolituslaagriks.

Küsimusele, miks otsustati suvepäevad pidada keset kibekiiret töönädalat, vastas Tallinna munitsipaalpolitsei ameti juhataja Monica Rand, et nädalavahetused on neil palju töisemad ning lisaks viibisid antud päevadel paljud ametnikud puhkusel ega toimunud ühtegi suurüritust, kuhu oleks olnud vaja suuremaid jõude mobiliseerida, kirjutab Õhtuleht.

Mupo juhi sõnul on sel suvel kõik nädalavahetused olnud seotud kultuuripealinna üritustega ning koolituste ja suvepäevade korraldamine nädalavahetusel seetõttu mõeldamatu.

Ka praegu pole bussijänestel ja parkimishuligaanidel lustipidu, sest suvepäevi sõitis pidama vaid 58 munitsipaalpolitsei töötajat, mis on kolmandik personalist.

«Tallinnas töötavad kõik patrullid – parkimiskontroll, bussikontroll, taksopatrull ja tavapatrull,» kinnitas Rand eile Õhtulehele, lisades, et suvepäevade eelarve ca 600 eurot, mis peamiselt läheb Aegna praami sõidukulude katteks.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles