Esmaspäevast muutub juurdepääs Mustamäe haiglale

Hanneli Rudi
, "Postimees"
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Skeemil on näidatud juurdepääs PERHi Mustamäe haiglale augustis.
Skeemil on näidatud juurdepääs PERHi Mustamäe haiglale augustis. Foto: PERH

Seoses ehitustöödega muutub alates 15. augustist kuni novembrini juurdepääs Põhja-Eesti Regionaalhaigla Mustamäe korpusele.

Põhja-Eesti Regionaalhaigla alustab Mustamäel haiglahoone ümbruses ettevalmistustöödega C-korpuse ja patoloogiahoone rekonstrueerimiseks ning kahetasandilise parkla ehituseks, teatas haigla.

Sellega seoses teostatakse 15. augustist novembrini haigla ümbruses ulatuslikke veevarustuse, kanalisatsiooni, sadevee ja soojavarustuse välisvõrkude ja -trasside ning tee- ja katendite ehitustöid. Sel perioodil on haiglale juurdepääs muutunud ning haigla palub järgida ajutisi liikluskorraldusmärke.

Haigla tehnikadirektori Ivo Milli sõnul on tegemist tehniliselt teostuselt väga keeruka projektiga, millele eelnesid põhjalikud ettevalmistustööd. «Tegu on töötava haiglaga, sestap püüdsime leida parima võimaliku lahenduse ehitustöödel paratamatult tekkivate ebamugavuste minimeerimiseks haiglat külastavatele patsientidele ja nende lähedastele ning oma personalile,» lisas ta.

Augustis, tööde I etapil on ehitustööd regionaalhaigla erakorralise meditsiini keskuse ning haigla kliendiparkla kõrval, siis on regionaalhaigla ja lastehaigla vahelisel tee üks sõidusuund suletud. Ka on suletud tavapärane sissepääs erakorralise meditsiini keskuse parklasse ning selleks perioodiks tehakse keskusesse pöördujatele veidi eemal ajutine ligipääs.

Haiglasse ja polikliinikusse pöördumisel soovitatakse eelistada Retke teed. Sütiste teelt lähenedes on võimalik parkida ka haigla ette piiratud parkimiskohtadele, kuid kliendiparklasse ei pääse.

Septembrist novembrini tehakse töid regionaalhaigla ja lastehaigla vahelisel teel ning Regionaalhaigla kõrval. Erakorralise meditsiini keskusesse pääsemiseks tuleb kasutada Tervise tänavat ning pääs haiglasse ja polikliinikusse toimub Sütiste teelt.
Ehitustööde ajaks paigaldatakse ajutised liikluskorraldusmärgid.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles