Tallinn lubas rattaralli ajal liikluse osaliselt sulgeda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ummik eelmise rattasõidu ajal Tallinnas.
Ummik eelmise rattasõidu ajal Tallinnas. Foto: Peeter Langovits

Tallinna linnavalitsus andis täna 21. augustil toimuva rattaralli korraldajatele loa sulgeda osaliselt liiklus Pirita teel, Saare ja Kose teel ning Narva maanteel.

Abilinnapea Taavi Aas mainis, et Pirita tee linnast väljuval suunal on liiklus 21. augustil kella 11 – 17 suletud lauluväljakust kuni Saare teeni. Saare teel ja Kose teel kuni Narva maanteeni võivad liigelda ainult ühissõidukid ning kohalikud elanikud oma autodega. Sama piirang kehtib ka Narva maanteel Kose tee ristmikust kuni linna piirini.

Kuna eelmine rattasõit Tallinnas 31. juunil tekitas linnas tõelise liikluskaose, siis toimus Aasa juures täna hommikupoolikul nõupidamine politsei ja liikluse reguleerimist korraldavate firmade esindajate osavõtul. Firmadele tehti ülesandeks oma reguleerijaid täiendavalt juhendada, kuidas linnas liiklust õigesti reguleerida ja suunata.

Seoses liikluse ümberkorraldustega 21. augustil on veidi häiritud ka Pirita ja Kose suunas sõitvate liinibusside liikumine. Rattaralli start asub Pirita teel lauluväljaku juures.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles