Reformierakond: vanamoodne keskpartei lasi e-töövihiku põhja

Urmas Seaver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna linnavolikogu Reformierakonna fraktsiooni esimees Remo Holsmer.
Tallinna linnavolikogu Reformierakonna fraktsiooni esimees Remo Holsmer. Foto: Reformierakond

Tallinna linnavolikogu tänasel istungil võttis Reformierakond tagasi nende poolt algatatud elektroonilise töövihiku eelnõu, sest volikogus enamust omav keskpartei hakkas eelnõusse muudatusi tegema.

«Elektroonilisel töövihikul oleks mitmeid selgeid eelseid,» märkis Reformierakonna fraktsiooni esimees Remo Holsmer partei pressiteates. «See annaks aineõpetajatele vabad käed koostamaks ise vajaliku raskusastmega ülesandeid.»

Samuti ei peaks õpilased siis Holsmeri sõnul igal aastal ostma ja koolis kaasas kandma töövihikuid, mida praktikas täidetakse mõnikord vähem kui poole ulatuses.

«E-töövihiku rakendamine Tallinnas nõuaks tahet ja uuendusmeelsust, seda aga volikogu keskfraktsioonis ei jätku,» lisas ta. «Selle asemel, et teemat sisuliselt arutada, tehti eelnõule muudatusettepanekud, mis E-töövihiku loomist sisuliselt ei puudutanud.»

Reformierakonna fraktsiooni poolt algatatud eelnõu kohaselt võiks E-töövihikut rakendada paralleelselt pabertöövihikuga.

Pikemas plaanis oleks taolise e-keskkonna loomine kordades odavam sellest rahast, mida pered täna töövihikute peale kulutavad. Niisamuti muudaks elektrooniline keskkond õpilaste jaoks õppimise oluliselt atraktiivsemaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles