Tallinnast on ära veetud 3600 kuupmeetrit lund

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumekoristus Tallinna tänavatel
Lumekoristus Tallinna tänavatel Foto: Toomas Huik

Tänavakoristusfirmad on Tallinna tänavatelt vedanud välja 3630 kuupmeetrit lund ja teinud hulgaliselt hooldustöid, sellest hoolimata on mitmed tänavad veel konarlikud või lumevallide tõttu kitsamad.

Kõige enam on lund välja vedanud kesklinna tänavaid hooldav Tänavapuhastuse AS, mille masinad vedasid vanalinnast, ülekäiguradadelt, ristmikelt ja ühistranspordi peatustest välja 2400 kuupmeetrit lund. Selle tulemusel on vanalinna esimene piirkond lumest puhas, teatas linnavalitsuse pressiteenistus.

AS Teho vedas möödunud ööl välja 930 kuupmeetrit lund Kadaka puiesteelt ja Vabaduse puiesteelt. Peamiselt korrastati ristmikke ja ühistranspordi peatusi. Pärnu maantee sõidutee on korras ja puhastatud on kergliiklustee ja ühistranspordipeatused, teatas linnavalitsuse pressiteenistus. Siledaks sahatati mitmel pool sõidutee konarusi.

Ka Lasnamäe ja Pirita piirkonnas sahatati öösel läbi suuremad tänavad. Koristati ja laiendati lumevabaks autobussipeatuste ümbrust ja jalakäijate ülekäiguradasid.

Siiski on tänavaid, kus on välja vedamata sõiduridade vaheline lumevall, tänavad kitsamad sahkamata sõiduridade tõttu või kinnisõidetud lumest konarlikud.

OÜ Jaaksoni Linnahooldus vedas välja 300 kuupmeetrit lund, korrastades Paldiski maantee ja Sõle tänava piirkonna, samuti Kadaka ja Ehitajate teed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles