Parkimistrahvide vaidlustajaid esialgu massiliselt pole

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lume alla mattunud auto Tallinnas.
Lume alla mattunud auto Tallinnas. Foto: Liis Treimann

Tallinna transpordiameti ja pealinnas parkimist korraldava Ühisteenuste andmetel pole nädala alguses lumetormi päevadel parkimistrahvi saanud inimesed neid massiliselt vaidlustama hakanud.

Transpordiameti linnatranspordi osakonna juhataja kohusetäitja Juri Jurkevitš ütles, et nende registris on nädala algusest kuni praeguseni laekunud 24 parkimistrahvi vaiet. Ta märkis, et näiteks eelmisel nädalal oli esimese kolme päevaga 48 vaidlustajat.

Jurkevitš lausus samas, et vaided võivad veel laekuma hakata, sest lumetormi päevast pole veel palju kulunud.

Ühisteenuste tegevdirektor Kristi Hunt lausus, et firma pole selle nädalal esimeste päevadega täheldanud vaidlustajate hulga kasvu.

Ta lisas, et ka kurjasid telefonikõnesid tegevate protestijate arv pole teinud mingit hüppelist kasvu. Samuti märkis Hunt, et viimased vaidlustajad ei ole reeglina toonud oma protestimise põhjuseks ilmaolud vaid on tüüpiliste protestijate kombel väitnud, et neid trahvimise hetkel seal kohas polnud.

Eile teatas siseminister Jüri Pihl, et soovitab lumme kinni jäänud autodele kirjutatud parkimistrahvid maksmata jätta ning need kohtus vaidlustada.

Sarnaselt Jurkevitšile lausus ka Hunt, et kuna lumetormi päevast on veel vähe kulunud, pole võib olla kõik vaidlustada ihkajad jõudnud veel firma või linna poole pöörduda.

Samas lausus ta, et firma töötajad kedagi ebaõiglaselt ei trahvinud ning lume alla mattunud autodele trahve ei tehtud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles