Paldiski elektrirongil sõitis vedur vagunite eest minema

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elektrirong.
Elektrirong. Foto: Liis Treimann

Elektriraudtee asendas kella 7.17 väljuma pidanud Paldiski-Tallinn elektrirongi täna hommikul bussidega, sest enne kella 6 väljumise teinud rongil sõitis vedur Klooga juures vagunite eest minema.


Elektriraudtee turundusjuhi Tiiu Tammoja sõnul väljus Paldiski ja Tallinna vahet sõitev rong Paldkiskist hommikul kell 5.55, kuid Klooga juures sõitis vedur vagunite eest minema ja rong enam sõitu ei jätkanud.

Katki läinud rongis olnud Postimees.ee lugeja märkis, et õnnetus juhtus Klooga aedlinna ja Klooga vahelisel alal. Vedurijuhid vaatasid tühja pilguga õnnetust eemalt pealt ja laiutasid käsi küsimuse peale, mis edasi saab, lisas ta.

Lugeja sõnul ei antud reisijatele mingit infot selle kohta, et mis edasi saab ja kuidas inimestel oleks soovitav oma reisi jätkata.

Tammoja ütles, et Klooga juurde seisma jäänud rongi reisijad said edasi järgmise Paldiski-Tallinn rongiga, mis väljus 37 minutit hiljem.

Õnnetuse tõttu läks aga elektrirongide liiklus segamini, sest kella 7.17 rong ei saanud enam väljuda ja see asendati bussidega, mis väljusid Paldiski raudteejaamast orienteeruvalt pärast kaheksat.

Tammoja ütles, et rongi rike oli erakorraline ning see polnud seotud ilmaga. Samuti pole elektrirongide liikumine enam häiritud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles