Taavi Aas: liikluse reguleerijate oskused vajavad lihvimist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liikluse reguleerija.
Liikluse reguleerija. Foto: CISSE NOORMETS

Tallinna linnavalitsus otsustas liikluse reguleerimise teenust osutavate ettevõtete esindajad 9. augustil nõupidamisele kutsuda, eesmärgiga leida võimalusi reguleerijate professionaalsuse tõstmiseks.

«Samuti võtame arutuse alla liiklusõnnetustele ja märguannete eiramistele piiratud liiklusruumis reageerimiseks paremini valmis olemise küsimuse,» ütles Aas. «Eeskätt on kohtumise eesmärk tagada edaspidiste suurürituste ajal parem liikluse reguleeritus ja koostöö operatiivteenistustega ning seeläbi sujuv liiklus.»

Lähiajal on Tallinnas oodata suuremaid liikluspiirangud 21. augustil seoses BalticChain Tour rattaralliga ning 10. ja 11. septembril seoses SEB sügisjooksuga.

Aasa sõnul on suvised suurüritused linnas normaalne nähtus, nende korraldamisel tuleb aga tagada, et ettevõtmine sujuks hästi ning liikluses oleks võimalikult vähe takistusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles