Randpere: kui Reformierakond saab pealinnas võimule, läheb Tallinna TV kinni

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valdo Randpere
Valdo Randpere Foto: Liis Treimann.

Riigikogu Reformierakonna fraktsiooni aseesimees Valdo Randpere ei näe Tallinna TV-l mingit otstarvet ning kinnitas, et kui Reformierakond peaks Tallinnas võimule saama, pannakse see koheselt kinni.

«Tallinna TV loodi siis, kui sotsid ja Keskerakond kahekesi kirjutasid selle oma koalitsioonileppesse 2009. aastal sisse,» meenutas Randpere. «Tänapäeval sotsid vaatavad seda nurgast pealt ja teevad näo nagu nad ei tunneks ära, et mis see siis on. Nad on ka ikka kaasosalised ja süüdlased.»

«Talvel ei suudeta linnast lund ära vedada ja suvel uputab. Ainuke meediaväljaanne, kes sellest ei räägi, on Tallinna TV. Kõik teised räägivad, et on probleeme,» märkis Randpere.

«Linnaelanikele pakutakse virtuaalset pilti, kuidas Tallinnas on hea elada, aga tegelikult on see ju väärakas lähenemine,» leidis Randpere ja lisas, et kohalik omavalitsus ei peaks konkureerima teiste meediakanalitega.

«Pigem võiks võtta näpuotsatäis sellest Tallinna TV-le mõeldud suurest rahasummast ja osta mõnelt kommertstelekanalilt pool tundi ööpäevas aega, et oma uudiseid edastada,» arvas Randpere.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles