Kehvad teeolud segavad Lasnamäe busside liiklust

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liinibuss.
Liinibuss. Foto: Liis Treimann

Täna õhtul sõidavad Tallinna bussid enam-vähem graafiku kohaselt, kuid Lasnamäel valitsevad halvad teeolud takistavad sealsete busside liiklust.

Bussid sõidavad enamikel liinidel enam-vähem graafikus, siiski võib ette tulla hilinemisi või seisakus ootamist, teatas Tallinna autobussikoondis.

Pealinna magistraalid on väga heas korras, väiksemad teed on tükati konarlikud, teatas Tallinna autobussikoondis.

Väga raske on bussidel sõita Lasnamäel Mahtra, Raadiku, Ümera tänaval ja Sinimäe teel ning seal on bussijuhtide hinnangul kõige hullem olukord.

Teed on ülikonarlikud ning lõhuvad sõidukeid, paks lumekiht on rataste alla künklikuks ja auklikuks pressitud ning bussid liiguvad vaid 10 km tunnis. Raskete teeolude tõttu on terve päeva probleeme olnud liinide nr 35, 50 ja 67 bussidel.

34A bussijuhtide sõnul on Kloostrimetsa teel kuni Pärnamäe teeni rataste all kinnisõidetud lumi ülilibe, vaid kurvide peal ja peatustes on mõnes kohas soolatud. Pärnamäe tee on korras, kuid sealt edasi Muuga suunas on samuti libe, kaasa arvatud selle tee Maardu linna alla kuuluv lõik. 27. liinil on Järvekalda teel suured konarused ja bussijuhid kardavad, et võib bussi teelt välja visata. Harku vald lubas seal homseks midagi ette võtta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles