Internetis avati mupo piletikontrolöride liikumist jälgiv leht

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu

Tundmatu autori loodud internetilehel Mupowatch.eu antakse reaalajas ülevaade Tallinna ühistranspordi piletikontrolöride tegemistest.

Lehelt saab teada, kus kontrollijad parajasti jäneseid püüavad. Välja on toodud, millisel liinil, mis peatuses ja kummal suunal pileteid kontrollitakse.

Tallinna munitsipaalpolitsei ameti juhataja Monica Rand ütles Postimees.ee’le, et amet on lehest teadlik, kuid suhtub sellesse rahulikult. «Me elame internetiajastul, selliseid lehekülgi võib igaüks teha,» ütles Rand ja lisas, et mupo töötajaid see oluliselt ei sega.

«Tore, kui on leidunud selline aktivist, kes tahab mupo piletikontrollide tegevuse kohta statistikat teha ja seda teistega jagada,» märkis ta.

Netilehe suhtes midagi ette võtta munitsipaalpolitsei ei plaani. «Ega meie siin midagi keelama või karistama ei saa hakata,» tõdes Rand.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles