Liikleja: Tallinna kesklinnas oli pilt täiesti ehmatav

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinnas tekkisid suured liiklusummikud
Tallinnas tekkisid suured liiklusummikud Foto: Elar Lang

Postimees.ee’ga rääkinud bussireisija, kes täna läbi Tallinna kesklinna sõitis, nägi Stockmanni juures otsasõitu jalgratturile ja nimetas üldist olukorda ehmatavaks.

«See vaatepilt oli ikka täiesti ehmatav – kuidas keset sellist liiklust selline üritus toimub,» kirjeldas ta Tallinna Rattafestivali tõttu kaosesse sattunud liiklust. Üks rattafestivalil osaleja sai tema väitel ka autolt löögi.

«Reguleerijad vehkisid arusaamatult kätega, polnud võimalik aru saada, kuidas need sõiduread ja asjad seal olid,» rääkis ta. «Üks auto tegi vasakpöörde ja tabas jalgratturit.»

Pealtnägija sõnul oli reguleerijate liigutustest küll väga raske aru saada, kuid ratturit tabanud autojuht eiras ilmselgelt keelavat märguannet. Kukkunud ratturile tõttas appi üks kaasvõistleja, teised sõitsid aga edasi, kirjeldas ta.

Politsei Põhja prefektuuri pressiesindajal infot otsasõidust Tartu maantee ja Liivalaia tänava ristmikul polnud, kuid ta ütles, et politseile teadaolevalt oli üks rattur täna kell 13.20 selles kohas kukkunud ja sai esmaabi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles