Nõmme rühma malevlasi saab endale tasuta appi tellida

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malevasuve avamine Raekoja platsil.
Malevasuve avamine Raekoja platsil. Foto: Toomas Huik

Nõmme malevarühm mõtles MAlgatuse projekti raames omaalgatusliku ettevõtmisena välja piirkonna elanike tasuta abistamise teenuse.


Appi-tellimussoov tuleb registreerida rühmajuht Anni Leigeri telefoninumbril 56 380 171.

Rühmajuht Anni sõnul jagasid malevlased ka abistamisteenusest teavitavaid flaiereid ja pandi üles ka plakatid. Pärast päevatööd aidatakse kõiksugu vajalike töödega, näiteks puude ladumine, rohimine, väiksemad värvimistööd või lillede kastmine.

Heateoteenust saab tellida saabuvaks esmaspäevaks ja teisipäevaks alates kella 14. Paralleelselt abistavad elanikke neli viieliikmelist brigaadi.

Sellel pühapäeval MAlgatavad ka Kulina rühm, abistades kohalikke elanikke heakorrastustöödes ja korraldades neile vanas koolimajas kell 17 algava kontserdi. Ja RMK Elistvere rühm sõidab pühapäeval Kuremaa rühmale külla, et seal koos kohalikele talgupäev organiseerida.

Malgatus on SA Õpilasmaleva, SA Archimedes Euroopa Noored Eesti büroo ja Eesti Noorsootöö Keskuse eestvedamisel koordineeritav projekt, mille raames kutsutakse malevanoori omal algatusel midagi head ja ühiskonnale kasulikku organiseerima. 16. augustil kuulutatakse õpilasmaleva kokkutulekul välja MAlgatus 2011 konkurssi võitja.

Eelmiste aastate ja ka selle aasta heategusid on võimalik kõigil huvilistel jälgida Malgatuse blogist.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles