Koplis toimus möödunud nädalal veel teinegi topeltmõrv

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Margus Ansu / Postimees

Tallinnas Koplis toimus möödunud nädalal kaks topeltmõrva, politsei teatel ei ole veretööd esialgseil andmeil omavahel seotud.

21. juuli õhtul leidis naine Süsta tänaval asuvast korterist oma 30-aastase poja ja 58-aastase abikaasa vägivalla tundemärkidega surnukehad.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Mihkel Loide kinnitusel alustati juhtunuga seoses kriminaalmenetlust karistusseadustiku mõrva käsitleva paragrahvi tunnustel, kuid seni pole ühtegi inimest kahtlustatavana kinni peetud.

Uurimiste käigus seni kogutud info põhjal ei ole politseil ega prokuratuuril Loide sõnul alust arvata, et nimetatud juhtum oleks seotud möödunud nädala alguses Koplis 5. liinil toime pandud topeltmõrvaga.

Nimelt leiti 18. juuli varahommikul Kopli 5. liinil ühe maja eest 41-aastase mehe ja 29-aastase naise vägivallatunnustega surnukehad. Mõrvas kahtlustatav Sergei peeti kinni järgmisel päeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles