Õismäe korteris süttis pesumasin

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Tallinnas Õismäel asuvas korteris süttis eile pesumasin ja korteris elanud naine sai põlengus kannatada.

Häirekeskus sai teate põlengu kohta Õismäe tee 17 korterelamus kell 15.42. Päästjate kohale jõudes selgus, et kolmanda korruse korteri vannitoas põles pesumasin. Korteris viibinud naise viis kiirabi tervisekontrolliks haiglasse, teatas Põhja-Eesti päästekeskus.

Et korteri uks oli lahti, täitis suits ka trepikoja. Päästjad kontrollisid trepikoja korterid üle ja ventileerisid ruumid.

Vannituba sai tulekahjustusi, korteri teised ruumid ning samuti trepikoja kõrgemad korrused said suitsukahjustusi ning all asunud korteritesse valgus põlengus kahjustada saanud torustikust vett.

Päästjad tuletavad inimestele meelde, et kui juhtub halvim ja tulekahju on alguse saanud, tuleb välja lülitada ventilatsioon, sulgeda aknad ja pärast väljumist enda selja taga ka välisuks. Nii ei pääse suits trepikotta ja teistesse korteritesse. Kui tuli ei saa hapnikku juurde, on selle levik aeglasem ja kahju väiksem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles