Rannavalve soovitab: naudi päikest mõistlikult

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pirita rannas valvab ka G4S.
Pirita rannas valvab ka G4S. Foto: G4S Rannavalve

Eilse päeva jooksul turgutasid G4S rannavalvurid kolme kuumarabanduse saanud inimest, kellele erakordselt terav päike oli liiga teinud. Ühe rannalise tervislik seisund vajas ka kiirabi sekkumist.

Rannahooaja seitsme nädala jooksul on G4S rannavalvurid osutanud esmaabi 699 rannalisele, enamikul juhtudel vajasid tohterdamist marrastused, väikesed torke- ja lõikehaavad. 19 korral on rannalistele kutsutud ka kiirabi. 63 korral on rannavalvurid aidanud kokku viia eksinud lapsed ja neid otsivad vanemad.

Rannavalve soovitab vältida pikka päikese käes viibimist. Kui soovitakse aga rannamõnusid nautida terve päeva, siis tuleb varuda piisav joogivee varu. Kindlasti ei tohi unustada peakatet, et vältida päikesepistet. Väikeste lastega randa tulijatele soovitavad rannavalvurid kirjutada lapse käele vanema telefoninumber või küsida rannavalvuritelt vastav käepael.

Rannavalve paneb suvemõnude nautijatele ka südamele, et kaaskodanikel tuleks silma peal hoida, eriti väikestel lastel ja vanematel inimestel.

Tänavu hoolitsevad G4S rannavalvurid suplejate veeohutuse eest 16 ujumiskohas üle terve Eesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles