Pae karjääri äärde paigaldati täiendavad ohutahvlid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästjad toovad Tallinnas Pae karjääris välja uppunut.
Päästjad toovad Tallinnas Pae karjääris välja uppunut. Foto: Toomas Huik / Postimees

Seoses kahe mehe uppumisega Pae pargis paigaldas Lasnamäe linnaosa valitsus täna hommikul Pae karjääri äärde vette minekut keelavad täiendavad teavitustahvlid.

«Mul on siiralt kahju, et hoolimata korduvast hoiatamisest kasutatakse Pae järve endiselt ujumiseks,» ütles Lasnamäe linnaosa vanema kohusetäitja Andrei Novikov. «Kahjuks ei ole senini piisanud ei hoiatustahvlitest ega laiemast teavitamisest. Andsin eile õhtul toimunud nõupidamisel korralduse paigaldada Pae järve ümber veel täiendavad hoiatussildid ning ka Pae pargi heakorratöödel hõivatud sotsiaalsetel töökohtadel töötajatele sai antud korraldus takistada edaspidi võimalusel inimeste vette minekut.»

Praeguseks on Pae pargi ümbrusest saanud lasnamäelaste üks populaarsemaid vaba aja veetmise kohti, kus on olemas mänguväljak ja kergliiklusteed jalutamiseks või tervisespordiks. Pae pargis on võimalik korraldada vabaõhuüritusi ja pidada piknikku.

Puhkeala oli endise paekarjääri juurde kavandatud juba Lasnamäe elurajooni 1978. aasta paiku planeerides. 1983. aastal koostati pargialale detailplaneerimise projekt, mida 1992. ja 1994. aastal muudeti. Pargi rajamine algas siiski alles 2009. aastal ning teine etapp valmis möödunud aastal.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles