Tallinna jõulukuusk saabub täna Raekoja platsile

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna jõulukuusk on enamasti kallim kui teiste linnade omad. Möödunud aastal toodi kuusk Raekoja platsi Kadrinast.
Tallinna jõulukuusk on enamasti kallim kui teiste linnade omad. Möödunud aastal toodi kuusk Raekoja platsi Kadrinast. Foto: Liis Treimann

Täna varahommikul asus Lääne-Virumaalt Rakke vallast Tallinna poole teele Raekoja platsi jõulukuusk, mis peaks esialgsete kavade kohaselt pealinna jõudma peale kella 13.

«Lääne-Virumaal Rakke vallas, kuhu kuuse järele mindi, oli hommikul maas väike lumekirme ning teed libedad,» rääkis Kesklinna vanem Marek Jürgenson. «Kella 10.15-ks oli kuusk saetud ning ootas kraana küljes autole laadimist ning okste sidumist. Selleks ajaks hakkas ka väike lumi juba sulama ning tagasiteele asudes peaksid teed juba puhtad olema.»

Kesklinna valitsuse teatel saabub kuusk Tallinnasse orienteeruvalt peale kella 13. Kuuse Raekoja platsile jõudmine erineb kõigist eelnevatest aastatest sellepoolest, et Vabaduse väljak on suletud ning Raekoja platsi tuleb kuusk tuua mööda Viru tänavat.

Linnasõit kulgeb marsruudil: Peterburi tee - Smuuli tee - Vana-Narva mnt. - Narva mnt. -Viru tänav - Vana-Turu Kael - Raekoja plats.

Õhtul kella 16-17 ajal peaks kuusk Raekoja platsis püsti olema. Kuuse ehtimine ja Jõuluturu rajamine algab Kesklinna valitsuse teatel homme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles