Merepäevade ajal muutub reisisadamas liikluskorraldus

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullused merepäevad.
Mullused merepäevad. Foto: Peeter Langovits/Postimees

Seoses sel nädalalõpul toimuvate Tallinna merepäevadega suletakse 15.–17. juulini reisisadama territooriumil liikluseks Kuunari ja Laeva tänavad, mistõttu muutub ka bussi nr 2 marsruuti.

Bussiliini nr 2 autobussid suunatakse 15. juulil kella 8.00-st kuni 17. juuli kella 23.00-ni reisisadama D-terminali ja A-terminali vahelisel lõigul ümbersõidumarsruudile, teatas SA Kultuuripealinn.

Bussid sõidavad ümbersõidu marsruudil Reisisadama D-terminal, Lootsi tänav, Ahtri tänav, Mere puiestee, Kai tänav, Reisisadama A-terminal, Sadama tänav, Põhja puiestee, Suur-Rannavärav, Ahtri tänav, Lootsi tänav ja Reisisadama D-terminal.

Tallinna merepäevi on mugavaim külastada autota, sest nii saab kõige paremini osa mereäärsest kultuurikilomeetrist ehk jalutada või sõita rattaga reisisadamast Lennusadamani ja sealt edasi Peetri sadamasse. Lisaks saab kasutada reisisadamast Lennusadamasse ja Peetri sadamasse väljuvaid väikelaevu, mis pannakse käima spetsiaalset merepäevade ajaks. Väikelaevad stardivad Admiraliteedi basseinist endise C-terminali, praeguse Sadama turu eest. Pilet maksab 2 eurot.

Lennusadamas ootab külalisi tasuta rattaparkla. Rattaparkla asub Lennusadama piletikassa ja sissepääsu kõrval. Parkimist aitavad korraldada kultuuripealinna vabatahtlikud, kes panevad kõigile südamele, et parklasse toodud rattad oleksid varustatud lukkudega ning ratturid tuleksid sõiduvahenditele järele enne parklate igaõhtust sulgemist. Lennusadama rattaparkla on avatud reedel, 15. juulil kella 14.00–20.30, laupäeval, 16. juulil kella 11.00–22.00 ning pühapäeval, 17. juulil kella 11.00–19.00.

Tallinna Merepäevadele on võimalik väikelaevaga tulla nii Peetri sadamasse (info www.noblessner.com) kui ka Vanasadama Jahisadamasse (info www.ts.ee/vanasadama-jahisadam).
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles