Õllesummeri kolmandal päeval tabati üheksa purjus alaealist

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õllesummeri kolmas päev
Õllesummeri kolmas päev Foto: Tõnu Kruusimäe

Õllesummeri kolmandal päeval tuvastati kokku 34 õigusrikkumist, nendest 11 panid toime alaealised.

Politsei ja Õllesummeri turvateenistuse poolt tuvastatud alaealiste rikkumistest üheksa olid reedel seotud alkoholi ja kaks tubakatoodete tarbimisega, teatas politsei BNSile.

Õllesummeri territooriumil koostati neli väärteomaterjali narkootikumide tarvitamise, kanepi suitsetamise eest, kolm materjali koostati sama asja eest peopaiga vahetus ümbruses.

Õllesummeri kolmandal päeval tuvastati kolm juhtumit, kus täiskasvanu pakkus alkohoolset jooki alaealisele.

Väärteomaterjalid koostati kahele alkoholijoobes täiskasvanule ning kahele täiskasvanule, kes rikkusid avalikku korda. Kainenemisele toimetati üks inimene.

Lauluväljaku läheduses tuvastati üks liiklusrikkumine, kus autorooli oli istunud alkoholi tarvitanud sõidukijuht. Probleeme tekitas ka Mere väravate juures parkimine, kus hooletud juhid oli taksode liikumisteed kinni parkinud, nende juhtumitega tegeles edasi Ühisteenused.

Õllesummeri teisel päeval tuvastati kokku 18 õigusrikkumist, nendest 11 panid toime alaealised.

Õllesummeri esimesel päeval tuvastati Lauluväljakul ja selle ümbruses 13 õigusrikkumist, nendest neli panid toime alaealised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles