Daam koeraga ründas rannavalvurit

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stroomi rannavalvurid.
Stroomi rannavalvurid. Foto: Teet Malsroos / SL Õhtuleht

Eile pärastlõunal Tallinnas Stroomi rannas loomade keelualas koearaga viibinud naine sõimas ja ründas teda korrale kutsunud G4Si rannavalvurit.

Neljapäeval pärast kella kolme avastas rannas patrullinud vetelpäästja daami koeraga, teatas G4S. Rannavalvur selgitas naisele, et ta viibib oma lemmikuga selleks mitte ette nähtud alas, ja palus tal rannast lahkuda või minna loomade ujutamiseks määratud rannaalale.

Naine keeldus lahkumast, ärritus ja lasi valla sõimuvalingu, millest leebeimas väljendis soovitas rannavalvuril tegeleda oma asjadega.

Selgituse peale, et oma asjadega ja töökohuste täitmisega rannavalvur praegu just tegelebki, pääses valla uus sõimuvoog. Naine pakkis siiski oma asjad kokku, kuid enne lahkumist lõi rannavalvurit käega näkku, tekitades päästja näole kolm veritsevat marrastust. Ranna meedik andis kolleegile esmaabi.

G4Si valvatavates randades registreeriti juunis 2027 avaliku korra ja heakorra rikkumist. Sellest 261 juhtumit olid seotud koduloomade viibimisega rannas, neist omakorda 50 rikkumist pandi toime Tallinnas Stroomi rannas.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles